Iveta Krausová - fotografka, Mladá Boleslav a Praha

Newborn workshop s Jade Gao

newborn workshop Jade Gao Vídeň

Ještě stále ve mně doznívá nadšení z newborn workshopu s úžasnou a milou fotografkou Jade Gao z Austrálie, kterou jsem, pokud si pamatujete, navštívila před rokem v Sydney v jejím fotostudiu. Je to báječný člověk, milý, vnímavý, ale zároveň velký profík. Po roce jsme se setkaly na workshopu ve Vídni, kde jsem poznala i několik dalších bezva fotografek, které se s nadšením zabývají focením miminek. Strávily jsme společně jeden celý den, který byl plný nadšení, diskusí, podnětů a nové inspirace pro další "práci", píši v uvozovkách, protože nás to prostě baví :-)
Podělím se s vámi o pár momentů z našeho společného dne, protože to byl opravdu neskutečný zážitek pozorovat takového profíka při práci. A mám velkou radost z toho, že jsem si pro vás z workshopu odnesla spoustu novinek, tipů a triků pro focení vašich miminek ;-)  Mrkněte :-)

Fotila se dvě miminka, první byl chlapeček, osm dnů starý, druhá holčička, jedenáctidenní. Při focení novorozených miminek je každý den znát. Ale obě miminka byla úžasná :-)

newborn workshop Jade Gao Vídeň

newborn workshop Jade Gao Vídeň

Máte zájem být informován o speciálních akcích?

Zanechte nám svůj e-mail.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů
detail